Govornici

Govornici

Jerko Stipić, Financijski i operativni direktor Hidrorad d.o.o.
Jerko Stipić, Financijski i operativni direktor Hidrorad d.o.o.

S podlogom u bankarskom sektoru, Jerko je svjestan koliko su financije ključ uspjeha svake tvrtke, ali jednaku važnost daje i dostupnosti kvalitetnih informacija u svakom trenu jer nam navedeno omogućuje brže reakcije na neprestane promjene na tržištu. Kako bi bili uspješni moramo pratiti trendove tržišta, što na području kvalitete proizvoda i usluga, što u smjeru brže i kvalitetnije komunikacije sa klijentima, partnerima, ali i konkurencijom. 

Kao operativni direktor u tvrci Hidrorad teži rastu uspješnosti poduzeća temeljenu na većoj marketinškoj aktivnosti i širenju tržišta, na ulaganju u razvoj kompetencija i znanja djelatnika, ali i ulaganju u kvalitetna programska rješenja koja su jedan od glavnih alata za upravljanje svim navedenim resursima.

Edvard Varda, vlasnik i direktor, Unconditional d.o.o.
Edvard Varda, vlasnik i direktor, Unconditional d.o.o.

Nakon što je 1999. godine preuzeo poslovanje tvrtke Zoo Hobby postepeno je tvrtku i poslovanje transformirao iz obrta za kućne ljubimce u današnji Unconditional d.o.o., srednje veliku tvrtku koja zapošljava preko 370 ljudi i posluje na području Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Kao Chief Vision Keeper u tvrtki Unconditional zadnjih dvadeset godina cilj mu je prepoznati priliku koju još nitko nije prepoznao te osnažiti svoje ljude da skupa dođu do točke koju definira njihova vizija.

U srži njegove poslovne filozofije su odnosi. Dugoročni odnosi prema kolegama i kupcima, odnosi koji daju sigurnost svima koji su unutar njih. Zbog toga nastoji donositi odluke koje su zdrave na duže staze. Tu filozofiju živi svakog dana, u svim poslovnim aktivnostima.

Slaven Stojanović, voditelj projekata, Intera
Slaven Stojanović, voditelj projekata, Intera

Slaven Stojanović ima više od 10 godina iskustva u prodaji i vođenju prodajnih timova, tijekom kojih je  postigao izvanredne rezultate i razvio duboko razumijevanje procesa prodaje. 

Zatim se  posvetio radu sa CRM sustavima, stekavši višegodišnje iskustvo u definiranju projektnih ciljeva, vođenju projekta implementacije CRM sustava za više od 50 klijenata od kojih su neki iznimno kompleksni te edukaciju klijenata za korištenje implementiranih CRM sustava.

Kroz ovu fazu svoje karijere, usmjeren je na optimizaciju prodajnih, servisnih i projektnih procesa kroz CRM sustave, omogućujući klijentima da ostvare maksimalni potencijal.

Hrvoje Parag, executive manager, Herbarium d.o.o., Everton Group
Hrvoje Parag, executive manager, Herbarium d.o.o., Everton Group

Hrvoje Parag, s više od deset godina iskustva u FMCG industriji posjeduje izvrsne vještine u upravljanju poduzećem, prodaji na međunarodnim tržištima i razvoju proizvoda. Najveće snage su mu planiranje prodajne strategije, prepoznavanje potreba kupaca i tržišta te pravovremena prilagodba poslovnih procesa i proizvoda prema potražnji.

Najviše pažnje posvećuje leadershipu i razvoju timova jer smatra da je ekspertiza zaposlenika najveća snaga svakog poduzeća.

Igor Cerinski, Poslovni savjetnik, 3 ca d.o.o.
Igor Cerinski, Poslovni savjetnik, 3 ca d.o.o.

Igor Cerinski ima 18 godina radnog iskustva tijekom kojeg je radio na poslovima strateškog planiranja, savjetovanja te razvoju novih poslova unutar konzalting, telekom i IT industrije. Bilježi rezultate u komercijalizaciji inovacija, razvoju poslovanja, upravljanju multidisciplinarnim timovima te vođenju lokalnih, regionalnih i međunarodnih projekata više razine i vrijednosti. 

S više od 250 uspješnih prijava EU projekata te provedbom projekata sukladno planu i odredbama viševrsnih natječaja, usmjeren je i motiviran ka korištenju dostupnih izvora financiranja u cilju povećanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva, posebno malih i srednjih poduzetnika.

Uz priliku rada u projektnim, linijskim i matričnim organizacijama, ima dokazano iskustvo u upravljanju linijskim i projektnim timovima, kao i u pripremi te razvoju posebnih poslovnih operacija u složenim transformacijskim i inovacijskim postupcima, timski te uz vanjske savjetnike.

Leon Panjtar, suosnivač i direktor SaleSqueze
Leon Panjtar, suosnivač i direktor SaleSqueze

Leon je stručnjak za digitalnu prodaju kompleksnih proizvoda u proizvodnim tvrtkama. S vizionarskim pristupom i tehničkim znanjem stvara izvrsna korisnička iskustva te pomaže tvrtkama ostvariti održivi rast. Svojom strašću za inovacijama ostaje ispred industrijskih trendova, vlada kompleksnim konceptima i razvija učinkovita rješenja. 

Njegovo bogato prodajno znanje fokusirano je na prevladavanje prepreka u prodaji kompleksnih i konfigurabilnih proizvoda. Leonova stručnost omogućuje tvrtkama optimizaciju procesa, generiranje vodećih prilika te postizanje prodajnog potencijala.

LinkedIn
SaleSqueze

Roman Krušič, senior consultant, Spletna postaja
Roman Krušič, senior consultant, Spletna postaja

Roman Krušič bavi se poslovanjem na internetu od 2001. godine kada je postavio stranice za inozemna tržišta i testirao kako povećati profitabilnost isključivo putem interneta. Savladava cjelovit pristup od postavljanja online B2B i B2C trgovine, preko online oglašavanja, povećanja posjeta i naravno prodaje. Iza sebe ima preko 800 uspješno realiziranih projekata za male, srednje i velike tvrtke. Kao predavač održao je više od 100 predavanja diljem Slovenije.

Linkedin
SpletnaPOSTAJA

Jan Suhadolnik, vođa automatizacije, LEOSS
Jan Suhadolnik, vođa automatizacije, LEOSS

Jan Suhadolnik je iskusni vođa automatizacije koji je svoju karijeru započeo kao učenik u lokalnoj kompaniji specijaliziranoj za čelične konstrukcije. Tokom studija strojarstva na Fakultetu strojarstva u Ljubljani aktivno je sudjelovao u razvoju novih patenata.

Njegova strast prema industrijskoj automatizaciji procvjetala je kada je postao projektant i voditelj projekata. Svojim znanjem i iskustvom sudjelovao je u brojnim projektima diljem Europe. Krajem 2021. godine pridružio se tvrtki LEOSS d.o.o. kao voditelj automatizacije te stekao zastupništvo za DORNER transportne sustave, čime nastavlja svoj uspješan put u industriji automatizacije diljem Europe.

Aco Momčilović, moderator, Global AI Ethics Institute
Aco Momčilović, moderator, Global AI Ethics Institute

Od početka 2018. godine vlasnik je tvrtke FutureHR, radi kao HR i Poslovni stručnjak/konzultant za različite klijente. Pokrivanje projekata misije i vizije tvrtke, Brendiranje tvrtke, organizacijski dizajn, zapošljavanje, edukacije, naknade i beneficije, Poslovno savjetovanje i mentorstvo, Razvoj menadžmenta. U slobodno vrijeme predsjednik je Nadzornog odbora MBA Croatia. 

Tvorac je i istraživač koncepta National AI Capital te suosnivač i sudirektor Global AI Ethics Institute, osnovan u Parizu 2021.

Natrag na vrh